Nurmijärven Nuorten Kristillinen Yhdistys ry - NKY

Klaukkalan Kuusimäki, Klaukkalantie 124, 01800 Klaukkala


Koti NKY Kirpputori Missio2022 Yhteystiedot Tapahtumat Nuoret Aikuiset Avustaminen Linkit English

 

     
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nuoret 

Gospel Cafe 

 Klaukkalassa, Monitoimitalo Monikon nuorisotilassa, 2. krs

jatkuu syksyllä 2023

Hyvää ja siunattua kesää !

Gospel Cafe on nuorten lauantai-illan ohjelmallinen oleskelutila. 

 Gospel Cafe toimii Klaukkalassa, Monikossa, Nurmijärven monitoimitalossa, Kuntotie 3,  koulujen lukukausien aikana , joka toisena lauantaina klo 18-22. 

 Illassa on pari ohjelmatuokiota, joissa pidetään esillä kristillistä sanomaa ja usein, nuorten pyynnöstä, kerrotaan omakohtaisia  todistuspuheenvuoroja uskoontulosta.

Ohjelma on omaa tuotantoa tai vierailijoiden toteuttamaa. Onpa Riku Rinnekin vieraillut Gospel Cafessa.

 Illoissa on tarjolla kahvia, teetä, mehua, voileipiä, pullaa ja piparia. Ohjelmien välillä voi pelata biljardia, pingistä  tai sählyä, lueskella kristillisiä nuortenlehtiä ja keskustella. Taustalla soi kristillinen nuorisomusiikki.

 Kävijämäärän perusteella ”Jeesus kuppila” , kuten nuoret sitä nimittävät, on suosittu.

Nuorilla on paljon kysymyksiä elämästä ja sen eri ilmiöistä. Keskustelu on usein avointa ja vilpitöntä. Vastauksiakin raamatun pohjalta löytyy.

Nuorisotila on päihteetön ja se osaltaan mahdollistaa häiriöttömät ohjelmatuokiot ja keskustelut.

Uskomme, että Jumala aikanaan armossaan antaa kylvämillemme sanan siemenille kasvun.

Kids' Praise

NKY:n parissa on toimintaa myös lapsille ja nuorille. ”Kids' Praise”-ryhmämme on osa maanlaajuista ja kansainvälistä King`s Kids -työtä . Työn motto on: Tunne Jumala ja tee Hänet tunnetuksi. Kokoontumisissa eli ”harkoissa” on Raamatun opetusta, rukousta, tanssien ja draamojen harjoittelemista, laulua, leikkiä, pelejä, välipalaa ym. muuta mukavaa. Pojille on omaa toimintaa. Mukana on tällä hetkellä lapsia ja nuoria iältään 4v-16v., myös tätä vanhemmat nuoret ovat tervetulleita. Osa toiminnasta on jaettu ryhmiin iän mukaan ( alle kouluikäiset, varhaisnuoret ja nuoret ). Koko perhe voi olla mukana toiminnassa, sillä aikuisia tarvitaan mm. välipalan laittamiseen, roudauspuuhiin, monenlaisiin käytännön asioihin, esirukoilijoiksi, opettajiksi jne. Teemme yhteistyötä eri kristillisten seurakuntien kanssa. Olemme tanssineet ja laulaneet ilosanomaa mm. kaduilla, kirkoissa ja kouluilla.

Kidsiharkoissa  ylistämme, rukoilemme, saamme opetusta Sanasta ja harjoittelemme tansseja. Kidsit ja K11 kokoontuu Monikossa, Nurmijärven monitoimitalossa, Klaukkalassa Kuntotie 3, lauantaisin klo 14-16 . Olet tervetullut niin kidseihin kuin K11 toimintaan. (K11 tarkoitettu siis 11-vuotiaille ja sitä vanhemmille). Jonna jatkaa tyttösolua isompien tyttöjen kanssa, aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

”Mutta en minä rukoile ainoastaan näiden edestä, vaan myös niiden edestä, jotka heidän sanansa kautta uskovat minuun, että he kaikki olisivat yhtä, niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt. Ja sen kirkkauden, jonka sinä minulle annoit, minä olen antanut heille, että he olisivat yhtä, niinkuin me olemme yhtä- minä heissä, ja sinä minussa-että he olisivat täydellisesti yhtä, niin että maailma ymmärtäisi, että sinä olet minut lähettänyt ja rakastanut heitä, niinkuin sinä olet minua rakastanut.” Joh.17:20-23

 

 

Rukoillaan kodeissa ja kun kokoonnutaan yhteen eri tilanteissa KAN-työn puolesta. Rukous on todella tarpeen!! Joissain asioissa on nyt vastamäkeä ja sehän saa meidät kääntymään Taivaan Isän puoleen.

 

” Tule mukaan sinäkin Taivaan Isän hommiin !”

Lisätietoja säköpostilla TÄSTÄ 

 
 

Puhelimella 050 501 1450

 

 

Päivitetty 27.5.2023